Giriş Kayıt
Casey Manderson

Casey Manderson


Oyuncu

Casey Manderson, oyuncu.

A Winter Princess (2019), Season's Greetings (2016), A Novel Romance (2015), Love Struck Café (2017) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2023 Gerilim Oyuncu    
2022 Komedi Oyuncu 6.1 111
2021 Dram Oyuncu 6.9 174

Ateşböceği Yolu
2021 Dram Oyuncu 7.7 36,892
2020 Romantik Oyuncu 6.3 413
2020 Romantik Oyuncu 6.7 430
2020 Gerilim Oyuncu 6.2 64
2019 Romantik Oyuncu 5.7 210
2019 Dram Oyuncu 5.7 200
2019 Romantik Oyuncu 6.0 542
2019 Dram Oyuncu 7.6 14,434
2019 Romantik Oyuncu 6.4 2,095
2018 Romantik Oyuncu 6.5 933
2018 Dram Oyuncu 6.8 320
2017 Dram Oyuncu 6.2 1,527
2017 Komedi Oyuncu 6.5 1,522
2016 Komedi Oyuncu 6.0 819
2016 Komedi Oyuncu 6.7 3,604
2016 Suç Oyuncu 7.3 386
2016 Gizem Oyuncu 6.5 960
2016 Komedi Oyuncu 6.7 3,803
2015 Dram Oyuncu 6.2 3,562
2015 Komedi Oyuncu 6.4 2,918
2015 Suç Oyuncu 3.3 86
2014 Macera Oyuncu 5.0 2,663
2013 Suç Oyuncu 7.1 416
2013 Komedi Oyuncu 5.3 261

Anchoring in Seattle
2013 Komedi Oyuncu 6.5 2,804
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024