Giriş Kayıt
Aliyah O'Brien

Aliyah O'Brien


Oyuncu

Aliyah O'Brien, oyuncu.

Take Two (2018), Maksimum Tehlike (2012), Crash Pad (2017), Finding Father Christmas (2016) gibi yapımlarla biliniyor.

10.0 (2 Oy)
  • Currently 200/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (12)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2021 Dram Oyuncu 6.6 5,731
2021 Suç Oyuncu 6.5 158
2020 Dram Oyuncu 6.3 313
2019 Suç Oyuncu 6.7 384
2019 Suç Oyuncu 7.4 157
2018 Komedi Oyuncu 7.1 6,112
2017 Romantik Oyuncu 6.7 1,875
2017 Komedi Oyuncu 5.8 5,663
2017 Biyografi Oyuncu 5.8 485
2017 Gerilim Oyuncu 5.4 568
2017 Komedi Oyuncu 5.8 690
2016 Animasyon Oyuncu 5.7 19,095
2016 Dram Oyuncu 6.8 2,664
2016 Dram Oyuncu 4.5 647
2016 Dram Oyuncu 6.3 1,735
2016 Dram Oyuncu 6.9 1,115
2015 Dram Oyuncu 6.6 2,375

Yarının Dünyası
2015 Aksiyon Oyuncu 6.4 192,410

Eğer Yaşarsam
2014 Dram Oyuncu 6.7 128,686

Hamileler Diyarı
2014 Komedi Oyuncu 5.6 831
2014 Dram Oyuncu 7.1 19,297
2013 Suç Oyuncu 7.1 416

Taş Yağmuru
2013 Aksiyon Oyuncu 3.0 1,029
2013 Dram Oyuncu 8.1 118,086
2012 Suç Oyuncu 5.7 768

Maksimum Tehlike
2012 Aksiyon Oyuncu 4.7 7,390
2011 Aksiyon Oyuncu 6.6 79
2011 Dram Oyuncu 6.1 649
2010 Suç Oyuncu 7.7 18,669
2008 Dram Oyuncu 6.0 6,396
2008 Aksiyon Oyuncu 3.8 4,886
2005 Suç Oyuncu 8.1 2,249

Doğaüstü
2005 Dram Oyuncu 8.4 488,869
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film