Giriş Kayıt
Kenton Duty

Kenton Duty (29)


Oyuncu, Sesler, Yapımcı

Kenton Duty, 12 Mayıs 1995 Plano, Texas, ABD doğumlu oyuncu, sesler, yapımcı.

Benim Adım Khan (2010), Amazing Love (2012), Contest (2013), (2010) Haydi Çalkala! (2010) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 12 Mayıs 1995
Doğum Yeri: Plano, Texas, ABD
Burcu: Boğa
Boyu: 1.93 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (6)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 22 Aile Oyuncu 4.3 115
2016 Dram Oyuncu 4.7 395
2016 21 Aile Oyuncu 5.0 365
2015 Komedi Oyuncu 7.8 28,793
2015 20 Aile Yapımcı
Oyuncu
4.6 293
2013 18 Dram Oyuncu 5.4 683
2012 17 Oyuncu 6.4 1,059

Haydi Çalkala!
2010 Komedi Oyuncu 5.0 14,539

Benim Adım Khan
2010 15 Dram Oyuncu 7.9 116,897

Sil Baştan
2010 15 Komedi Oyuncu 5.5 7,026
2010 Komedi Oyuncu 3.6 2,138

Ölümsüz Arkadaşlık
2009 14 Korku Oyuncu 5.1 6,623
2009 14 Macera Sesler 5.6 404
2009 Komedi Oyuncu 7.8 313
2009 14 Korku Oyuncu 4.8 1,268
2008 Reality-TV Oyuncu 5.8 66
2006 Belgesel Oyuncu 4.3 539
2004 Macera Oyuncu 8.3 599,521
1992 Komedi Oyuncu 5.3 10,961
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film