Giriş Kayıt
Xue Liang Zhu

Xue Liang Zhu


Oyuncu, Dublör

Xue Liang Zhu, oyuncu, dublör.

Diğer Bir İsmi: Zhu Xue Liang | Zhu Xueliang
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

General Yang'i Kurtarmak
2013 Macera Dublör 6.4 2,432
2011 Dram Oyuncu 6.1 342

Efsane Doğuyor: Ip Man
2010 Aksiyon Oyuncu 7.1 29,720

Efsanevi Katil
2008 Aksiyon Oyuncu 6.1 1,721

Painted Skin
2008 Aksiyon Oyuncu 6.3 4,160

İmparatoriçe ve Savaşçıları
2008 Aksiyon Oyuncu 5.9 3,628

Görünmez Hedef
2007 Aksiyon Dublör 6.7 2,664
2007 Aksiyon Dublör 5.3 529
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019