Giriş Kayıt
Nando Cunha

Nando Cunha


Oyuncu

Nando Cunha, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2022 Komedi Oyuncu    

Saç, Bıyık, Sakal
2022 Komedi Oyuncu    

Davulun Sesi
2022 Komedi Oyuncu 5.7 12
2014 Dram Oyuncu 7.2 2,521
2014 Komedi Oyuncu 3.8 119
2013 Komedi Oyuncu 6.8 297
2012 Dram Oyuncu 5.2 351
2010 Biyografi Oyuncu 7.3 58
2009 Dram Oyuncu 7.2 74
2007 Komedi Oyuncu 7.1 18
2007 Komedi Oyuncu 7.5 42
2005 Komedi Oyuncu 7.3 87
2004 Komedi Oyuncu 6.7 312
Türkçe Altyazı © 2007 - 2023