Giriş Kayıt
Mauricio Ovalle

Mauricio Ovalle


Oyuncu, Dublör

Mauricio Ovalle, oyuncu, dublör.

Creed: Efsanenin Doğuşu (2015) yapımıyla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Görselleri (6)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2024 Biyografi Oyuncu 7.2 32,401
2022 Komedi Oyuncu    
2020 Suç Oyuncu 4.8 41
2020 Dram Oyuncu 7.7 54,628
2018 Korku Oyuncu 5.3 4,001
2017 Dram Oyuncu 5.5 1,858
2016 Dram Oyuncu 5.7 225

Trendeki Kız
2016 Dram Oyuncu 6.5 199,207

Creed: Efsanenin Doğuşu
2015 Dram Oyuncu 7.6 310,561
2015 Komedi Oyuncu    

Anarşi
2014 Dram Dublör
Oyuncu
3.7 4,254

Kara Liste
2013 Suç Oyuncu 7.9 279,225
2013 Aksiyon Oyuncu 8.4 123,291
2013 Komedi Oyuncu 5.6 12,534
2010 Dram Oyuncu 6.0 43,883

Galibiyet Sezonu
2009 Komedi Oyuncu 6.6 7,154

Mistik Olay
2008 Dram Oyuncu 5.0 216,322
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024