Giriş Kayıt
Oumar Diaw

Oumar Diaw (38)


Oyuncu

Oumar Diaw, 05 Ağustos 1981 Dakar, Senegal doğumlu oyuncu.

Terremere (2014) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 05 Ağustos 1981
Doğum Yeri: Dakar, Senegal
Burcu: Aslan
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Özel Ekip
2015 34 Aksiyon Oyuncu 5.7 3,110
2015 34 Kısa Metraj Oyuncu 6.9 7
2014 33 Kısa Metraj Oyuncu 6.8 10
2014 33 Dram Oyuncu 5.9 196
2013 32 Dram Oyuncu 6.7 923
2010 29 Müzikal Oyuncu 5.2 171
2009 28 Komedi Oyuncu 6.4 1,278
2009 28 Aksiyon Oyuncu 5.3 327
2007 26 Dram Oyuncu 6.5 109
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019