Giriş Kayıt
Laura Patalano

Laura Patalano


Oyuncu

Laura Patalano, oyuncu.

Mosquita y Mari (2012), (2007) Küçük Çırak (2007), (2016) First Girl I Loved (2016), (2018) Vida (2018) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Suç Oyuncu 7.5 8,046
2018 Dram Oyuncu 7.1 1,534
2018 Komedi Oyuncu 5.7 1,722

Yenilik
2017 Dram Oyuncu 6.4 9,757
2017 Dram Oyuncu 6.4 335
2016 Dram Oyuncu 6.1 2,573
2015 Dram Oyuncu 5.5 133
2014 Komedi Oyuncu 6.7 587

Paranormal Activity: İşaretliler
2014 Korku Oyuncu 5.0 37,411
2013 Suç Oyuncu 7.6 16,929
2013 Komedi Oyuncu 7.7 2,880
2012 Kısa Metraj Oyuncu    
2012 Dram Oyuncu 6.2 754
2010 Dram Oyuncu 6.0 205
2009 Dram Oyuncu 6.5 368

Küçük Çırak
2007 Dram Oyuncu 7.3 3,879
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019