Giriş Kayıt
Aseem Arora

Aseem Arora


Senarist, Yönetmen Asistanı, Sesler

Aseem Arora, senarist, yönetmen asistanı, sesler.

Freddy (2022), Bellbottom (2021), Malang - Unleash the Madness (2020), Mission Majnu (2023) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2023 Aksiyon Senarist 9.4 4,973
2022 Dram Senarist 8.1 14,353
2022 Gerilim Senarist    
2022 Aksiyon Senarist    
2021 Aksiyon Senarist 6.4 15,156
2020 Aksiyon Senarist 6.5 12,064
2018 Suç Senarist 6.5 6,110
2017 Dram Senarist 6.2 3,030
2017 Dram Senarist    
2014 Dram Senarist 7.3 1,928
2013 Gerilim Senarist 5.7 59
2009 Dram Senarist 5.7 466

Kördüğüm
2008 Dram Senarist 4.4 299
2008 Aksiyon Senarist 5.7 2,355
2007 Komedi Senarist
Yönetmen Asistanı
Sesler
6.3 492
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024