Giriş Kayıt
Pere Costa

Pere Costa (34)


Oyuncu

Pere Costa, 08 Ekim 1984 doğumlu oyuncu.

Ahora o nunca (2015) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 08 Ekim 1984
Burcu: Terazi
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Komedi Oyuncu 6.7 234
2015 31 Komedi Oyuncu    
2015 31 Komedi Oyuncu 5.2 2,347
2011 27 Oyuncu 6.3 110
2010 Dram Oyuncu 6.2 82
2007 23 Komedi Oyuncu 5.4 15
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (1,720) The 100 (1,644) 13 Reasons Why (1,203) Yellowstone (1,156) Fear the Walking Dead (1,121) Preacher (1,081) Euphoria (1,074) La casa de papel (1,056) Legion (993) The Big Bang Theory (919)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019