Giriş Kayıt
Gary Moore

Gary Moore (58)


Oyuncu

Gary Moore, 28 Mart 1961 Sycamore, Illinois, ABD doğumlu oyuncu.

(2016) Almost Friends (2016), (2010) The Trial (2010), (2015) Christmas in the Smokies (2015), (2011) Return to the Hiding Place (2011) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 28 Mart 1961
Doğum Yeri: Sycamore, Illinois, ABD
Burcu: Koç
Web Sitesi:
Boyu: 1.73 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 57 Aksiyon Oyuncu 6.1 36
2017 56 Dram Oyuncu 7.3 234
2016 55 Komedi Oyuncu 5.9 2,947
2016 55 Komedi Oyuncu 5.9 192
2016 55 Komedi Oyuncu 6.0 144
2016 55 Dram Oyuncu 5.8 139
2015 54 Aile Oyuncu 6.3 43
2015 54 Aile Oyuncu 5.9 964
2015 54 Dram Oyuncu 5.6 151
2013 52 Dram Oyuncu 6.1 286
2012 51 Dram Oyuncu 6.3 82
2011 50 Aile Oyuncu 7.1 876
2011 50 Dram Oyuncu 4.8 641
2011 Dram Oyuncu 6.2 1,589

Yanıtsız Dualar
2010 49 Dram Oyuncu 6.1 367

Ana Cadde
2010 49 Dram Oyuncu 4.7 2,410
2010 49 Dram Oyuncu 5.5 1,252
2010 49 Komedi Oyuncu 3.3 372
2009 Talk-Show Oyuncu 9.0 281
2006 Komedi Oyuncu 6.8 3,606
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (1,788) The 100 (1,695) Yellowstone (1,232) 13 Reasons Why (1,232) Fear the Walking Dead (1,141) Preacher (1,132) La casa de papel (1,107) Euphoria (1,096) Legion (1,021) Mindhunter (943)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019