Giriş Kayıt
Anna Enger

Anna Enger


Oyuncu

Anna Enger, oyuncu.

(2013) Genç Çıraklar (2013), (2014) Sonsuz Aşk (2014), (2016) Aşkın Seçimi (2016), (2018) Life Sentence (2018) gibi yapımlarla biliniyor.

Boyu: 1.68 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (8)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Tepedeki Ev
2018 Dram Oyuncu 8.7 122,995
2018 Komedi Oyuncu 6.6 2,985

Aşkın Seçimi
2016 Dram Oyuncu 6.6 30,852
2016 Dram Oyuncu 7.9 7
2015 Suç Oyuncu 7.2 2,331

Sonsuz Aşk
2014 Dram Oyuncu 6.3 38,219

Çılgın Haber Ekibi
2013 Komedi Oyuncu 6.3 157,688

Genç Çıraklar
2013 Komedi Oyuncu 6.3 180,956
2013 Korku Oyuncu    

96 Dakika
2011 Dram Oyuncu 5.7 3,109
2010 Aksiyon Oyuncu 7.3 61,991

Vampir Günlükleri
2009 Dram Oyuncu 7.7 264,076

Cesur ve Güzel
1987 Dram Oyuncu 3.3 6,613
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (1,767) The 100 (1,667) 13 Reasons Why (1,208) Yellowstone (1,175) Fear the Walking Dead (1,138) Preacher (1,103) Euphoria (1,090) La casa de papel (1,075) Legion (1,005) Mindhunter (928)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019