Giriş Kayıt
Alicia von Rittberg

Alicia von Rittberg (25)


Oyuncu

Alicia Gräfin von Rittberg, 10 Aralık 1993 Munich, Bavaria, Almanya doğumlu oyuncu.

Ballon (2018), Charité (2017), Jugend ohne Gott (2017), (2014) Fury (2014) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Alicia Gräfin von Rittberg
Doğum Tarihi: 10 Aralık 1993
Doğum Yeri: Munich, Bavaria, Almanya
Burcu: Yay
Boyu: 1.65 m
9.7 (15 Oy)
  • Currently 193.4/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (17)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2019 Komedi Oyuncu 5.7 73
2019 Dram Oyuncu 6.3 129
2018 25 Dram Oyuncu 7.6 3,126
2017 24 Dram Oyuncu 5.7 1,026

Deha
2017 Biyografi Oyuncu 8.4 14,373
2017 Dram Oyuncu 7.6 1,135

Hain
2016 23 Suç Oyuncu 6.2 18,064
2016 23 Dram Oyuncu 6.2 83
2014 21 Aksiyon Oyuncu 7.6 386,093
2012 19 Dram Oyuncu 7.1 11,395
2011 18 Komedi Oyuncu 6.1 742
2011 18 Aksiyon Oyuncu 5.4 898
2008 Oyuncu 5.8 16
1977 Suç Oyuncu 6.3 531
Dizi Altyazıları
Mindhunter (2,348) Game of Thrones (2,335) The 100 (1,858) Legion (1,756) Preacher (1,630) La casa de papel (1,563) The Terror (1,301) Chernobyl (1,183) Big Little Lies (1,148) The Big Bang Theory (1,077)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019