Giriş Kayıt
Alrik Bursell

Alrik Bursell


Yönetmen, Yapımcı

Alrik Bursell, yönetmen, yapımcı.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2021 Bilim-Kurgu Yönetmen 8.2 16
2021 Komedi Yapımcı
Oyuncu
5.5 539
2017 Dram Çeşitli 7.3 75
2016 Komedi Çeşitli 4.7 133
2015 Dram 5.8 555
2014 Kısa Metraj Yönetmen
Senarist
Yapımcı
6.1 63

Salgın
2011 Dram Çeşitli 6.8 306,227
2011 Korku Çeşitli 4.7 11,246

Benim Adım Khan
2010 Dram Çeşitli 7.9 109,021

İntikam Günü
2008 Suç Kameraman 4.7 72
2002 Game-Show Çeşitli 3.2 7,229
2001 Aksiyon Çeşitli 7.8 14,852
Türkçe Altyazı © 2007 - 2023