Giriş Kayıt
Charlotte Riley

Charlotte Riley (41)


Oyuncu

Charlotte Riley, 29 Aralık 1981 İngiltere, Birleşik Krallık doğumlu oyuncu.

2014 yılının Temmuz ayında Tom Hardy ile evlendi. Çiftin 2 çocukları olmuştur.

Jonathan Strange & Mr Norrell (2015), Uğultulu Tepeler (2009), The Take (2009), World Without End (2012) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 29 Aralık 1981
Doğum Yeri: İngiltere, Birleşik Krallık
Burcu: Oğlak
Boyu: 1.65 m
8.4 (7 Oy)
  • Currently 168.6/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (13)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2022 Dram Oyuncu 7.7 59,483
2019 Dram Oyuncu 7.2 11,460
2018 37 Komedi Oyuncu 6.4 4,001
2018 Biyografi Oyuncu 7.5 7,327
2018 Dram Oyuncu 7.5 2,590
2017 Dram Oyuncu 6.3 1,731
2016 Dram Oyuncu 6.0 1,246
2016 Oyuncu 6.6 1,538

Kod Adı: Londra
2016 35 Aksiyon Oyuncu 5.9 161,000
2016 Oyuncu 6.4 2,178

Denizin Ortasında
2015 34 Aksiyon Oyuncu 6.9 141,324
2015 Fantastik Oyuncu 8.1 13,267

Yarının Sınırında
2014 33 Aksiyon Oyuncu 7.9 684,749
2013 Suç Oyuncu 8.8 559,258
2012 Dram Oyuncu 6.7 724
2012 Dram Oyuncu 6.9 8,850

Varlık
2012 31 Dram Oyuncu
4.5 2,289
2010 Suç Oyuncu 7.6 8,168
2009 Dram Oyuncu 7.3 128
2009 Suç Oyuncu 7.7 8,610

Uğultulu Tepeler
2009 28 Dram Oyuncu 7.5 9,368

Evlilik Sınavı
2008 27 Komedi Oyuncu 6.6 21,702
2008 27 Dram Oyuncu 7.3 106
Türkçe Altyazı © 2007 - 2023