Giriş Kayıt
Tyler Hickman

Tyler Hickman


Yönetmen

Tyler Hickman, yönetmen.

Web Sitesi:
Boyu: 1.85 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Kazara Aşk
2015 Komedi Çeşitli 4.1 7,127
2015 Suç Çeşitli 5.4 6,064

Hacker
2015 Aksiyon Çeşitli 5.4 48,860
2013 Dram Çeşitli 7.5 260

Genç Kurt
2011 Aksiyon Çeşitli 7.6 116,716
2011 Suç Çeşitli 5.5 265

Ana Cadde
2010 Dram Çeşitli 4.7 2,408
2010 Aksiyon Yönetmen 6.0 6
2006 Suç Çeşitli 8.7 604,267

One Tree Hill 5
2003 Dram Çeşitli 7.7 67,230
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019