Giriş Kayıt
Oliver Jackson-Cohen

Oliver Jackson-Cohen (36)


Oyuncu

Oliver Mansour Jackson-Cohen, 24 Ekim 1986 Westminster, London, İngiltere, Birleşik Krallık doğumlu oyuncu.

Görünmez Adam (2020), The Haunting: Bly Malikânesi (2020), Emerald City (2016), World Without End (2012) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Oliver Mansour Jackson-Cohen
Doğum Tarihi: 24 Ekim 1986
Doğum Yeri: Westminster, London, İngiltere, Birleşik Krallık
Diğer Bir İsmi: Oliver Jackson Cohen
Burcu: Akrep
Boyu: 1.94 m
9.2 (6 Oy)
  • Currently 183.4/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (12)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2022 36 Biyografi Oyuncu 7.0 1,099
2022 Dram Oyuncu 5.8 207
2022 36 Komedi Oyuncu 5.8 1,861

Karanlık Kız
2021 35 Dram Oyuncu 6.7 66,737

Görünmez Adam
2020 34 Dram Oyuncu 7.1 231,654

The Haunting: Bly Malikânesi
2020 Dram Oyuncu 7.5 42,173

Tepedeki Ev
2018 Dram Oyuncu 8.6 249,276
2017 Dram Oyuncu 7.9 4,242
2017 31 Komedi Oyuncu 6.3 7,838
2016 Fantastik Oyuncu 7.1 12,928
2016 30 Dram Oyuncu 5.8 3,212

Saklı Nehir
2015 Dram Oyuncu 7.1 625
2014 Dram Oyuncu 5.9 714
2013 Dram Oyuncu 7.3 29,535
2013 Dram Oyuncu 7.7 16,184
2012 Dram Oyuncu 6.9 8,850

Kuzgun
2012 26 Suç Oyuncu 6.4 86,293
2012 26 Kısa Metraj Oyuncu 5.5 53

Senden Önce
2011 25 Komedi Oyuncu 6.0 82,281
2010 24 Aksiyon Oyuncu 6.4 108,594

Seni Uzaktan Sevmek
2010 24 Komedi Oyuncu 6.3 58,900
2008 Dram Oyuncu 8.2 7,840
Türkçe Altyazı © 2007 - 2023