Giriş Kayıt
Christoph Bauschinger

Christoph Bauschinger


Müzisyen, Müzisyen

Christoph Bauschinger, müzisyen, müzisyen.

Zamanda Aşk (2013), Sefiller (2012), Yıldız Tozu (2007), Karanlık Gölgeler (2012) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Christopher Bauschinger
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2021 Komedi Müzik    
2019 Belgesel Müzik 7.8 25

Elektrik Savaşları
2017 Biyografi Müzik 6.5 28,385

Elveda Hindistan
2017 Biyografi Müzik 6.7 8,210
2017 Belgesel Müzik 8.5 8,157
2017 Dram Müzik 6.8 2,086

Aşkın Çekimi
2016 Komedi Müzik 6.7 20,481

Rüzgarın Oğlu
2016 Biyografi Müzik 7.1 38,382
2016 Biyografi Müzik    
2015 Biyografi Müzik 6.8 8,905

Altınlı Kadın
2015 Dram Müzik 7.3 60,144
2014 Korku Müzik 5.1 6,182

Ayı Paddington
2014 Komedi Müzik 7.3 120,358

Zamanda Aşk
2013 Dram Müzik 7.8 356,753

Sefiller
2012 Dram Müzik 7.5 333,138
2012 Animasyon Müzik 6.9 110,433

Karanlık Gölgeler
2012 Komedi Müzik 6.2 270,622
2012 Belgesel Müzik 7.4 411

Üç Silahşörler
2011 Aksiyon Müzik 5.7 108,992
2011 Dram Müzik 5.8 536
2011 Korku Müzik 3.9 613
2011 Aksiyon Müzik 6.1 88,125

Son Savaşçı
2010 Aksiyon Müzik 6.3 83,815

Şeytan
2010 Dram Müzik 6.3 149,007
2010 Suç Müzik 5.7 6,595
2010 Korku Müzik 4.4 2,295
2010 Aksiyon Müzik 8.1 32,147
2010 Dram Müzik 6.8 1,358
2010 Komedi Müzik 6.4 6,743

Göster Gününü
2010 Aksiyon Müzik 7.6 568,219
2010 Biyografi Müzik 6.5 4,312

Genç Victoria
2009 Biyografi Müzik 7.2 63,161

Ninja'nın İntikamı
2009 Aksiyon Müzik 6.3 73,172
2009 Macera Müzik 6.7 5,164
2009 Müzik 7.4 883

Vahşetin Çocukları
2008 Dram Müzik 5.9 1,201
2008 Belgesel Müzik 7.3 1,317
2008 Biyografi Müzik 6.4 1,809
2008 Korku Müzik 5.8 1,997

Hadisa İçin Savaş
2007 Dram Müzik 7.0 7,429

Yıldız Tozu
2007 Macera Müzik 7.6 275,212

İntikam Peşinde (II)
2007 Gerilim Müzik 5.5 7,207

Babanı En Son Ne Zaman Gördün?
2007 Biyografi Müzik 6.8 4,492
2007 Dram Müzik 6.4 687
2007 Aksiyon Müzik 5.1 1,607

Hannibal Doğuyor
2007 Suç Müzik 6.1 111,692
Türkçe Altyazı © 2007 - 2023