Giriş Kayıt
Sarp Apak

Sarp Apak (42)


Oyuncu

Sarp Apak, 11 Kasım 1981 Diyarbakir, Türkiye doğumlu oyuncu.

Ölümlü Dünya (2018), Yeraltı (2012), Beyaz Melek (2007), O... Çocukları (2008) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 11 Kasım 1981
Doğum Yeri: Diyarbakir, Türkiye
Burcu: Akrep
5.6 (33 Oy)
  • Currently 111.6/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (13)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2024 Komedi Oyuncu    
2023 42 Komedi Oyuncu 7.4 3,600
2023 Komedi Oyuncu 7.4 158
2021 Aksiyon Oyuncu 8.2 2,621
2018 37 Aksiyon Oyuncu 7.6 31,963
2018 Komedi Oyuncu 6.4 2,187
2015 34 Komedi Oyuncu 4.4 607
2014 33 Komedi Oyuncu 5.8 2,299
2013 Talk-Show Oyuncu 4.1 91
2012 31 Dram Oyuncu 7.1 10,564
2012 Komedi Oyuncu 7.2 7,456
2009 28 Komedi Oyuncu 6.3 5,940
2009 28 Komedi Oyuncu 5.1 1,850
2009 28 Dram Oyuncu 6.6 10,775
2008 27 Komedi Oyuncu 5.5 3,061
2008 27 Komedi Oyuncu 6.4 5,486
2008 27 Komedi Oyuncu 2.9 2,505
2007 26 Dram Oyuncu 6.5 7,437
2005 24 Komedi Oyuncu 7.4 35,681
2004 Komedi Oyuncu 8.6 21,513
2002 Dram Oyuncu 4.2 344
1996 Talk-Show Oyuncu 7.2 7,835
- Dram Oyuncu    
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film