Giriş Kayıt
Sarp Apak

Sarp Apak (41)


Oyuncu

Sarp Apak, 11 Kasım 1981 Diyarbakir, Türkiye doğumlu oyuncu.

Ölümlü Dünya (2018), Yeraltı (2012), Beyaz Melek (2007), O... Çocukları (2008) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 11 Kasım 1981
Doğum Yeri: Diyarbakir, Türkiye
Burcu: Akrep
5.7 (31 Oy)
  • Currently 114.8/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (13)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2021 Aksiyon Oyuncu 8.2 2,621
2018 37 Aksiyon Oyuncu 7.6 27,591
2018 Komedi Oyuncu 6.4 1,894
2015 34 Komedi Oyuncu 4.4 552
2014 33 Komedi Oyuncu 5.8 2,059
2013 Talk-Show Oyuncu 4.1 91
2012 31 Dram Oyuncu 7.1 9,390
2012 Komedi Oyuncu 7.2 6,897
2009 28 Komedi Oyuncu 6.3 5,616
2009 28 Komedi Oyuncu 5.1 1,774
2009 28 Dram Oyuncu 6.5 10,201
2008 27 Komedi Oyuncu 5.5 2,971
2008 27 Komedi Oyuncu 6.4 5,342
2008 27 Komedi Oyuncu 2.9 1,524
2007 26 Dram Oyuncu 6.4 7,171
2005 24 Komedi Oyuncu 7.4 34,014
2004 Komedi Oyuncu 8.6 19,400
2002 Dram Oyuncu 4.1 302
1996 Talk-Show Oyuncu 7.0 4,181
- Dram Oyuncu    
Türkçe Altyazı © 2007 - 2023