Giriş Kayıt
Christi Ciani

Christi Ciani


Yapımcı, Yönetmen Asistanı

Christi Ciani, yapımcı, yönetmen asistanı.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Dram Yapımcı 4.3 217
2012 Dram Yönetmen Asistanı 6.2 293
2012 Dram Çeşitli 6.2 1,450
2011 Komedi Çeşitli
5.3 2,375
2010 Kısa Metraj Yapımcı 7.4 10
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (2,434) Mindhunter (1,778) The 100 (1,730) La casa de papel (1,565) Preacher (1,501) Legion (1,486) The Terror (1,422) Big Little Lies (1,164) Chernobyl (1,144) The Big Bang Theory (1,092)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019