Giriş Kayıt
Kelly Jenkins

Kelly Jenkins


Yapımcı

Kelly Jenkins, yapımcı.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 Aile Çeşitli 7.0 463
2015 Belgesel Çeşitli 7.3 54
2015 Dram Çeşitli 7.7 2,642
2013 Dram Çeşitli 6.0 1,364
2013 Dram Çeşitli 6.5 12
2010 Belgesel Yapımcı 7.2 6
2009 Belgesel Yapımcı 7.4 361
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (2,063) The 100 (1,859) Fear the Walking Dead (1,455) Euphoria (1,418) La casa de papel (1,246) Yellowstone (1,166) The Big Bang Theory (1,162) 13 Reasons Why (1,143) Legion (1,136) Mindhunter (1,016)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019