Giriş Kayıt
Fabio W. Silva

Fabio W. Silva


Yapım Yöneticisi, Yapımcı, Editör, Kameraman

Fabio W. Silva, yapım yöneticisi, yapımcı, editör, kameraman.

Diğer Bir İsmi: Fabio Wichert Silva | Fabio Silva
Web Sitesi: |
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Macera Yapımcı
Yapım Yöneticisi
4.2 6,590
2014 Yapım Yöneticisi 4.2 432
2012 Aksiyon Yapımcı
Kameraman
Editorial Department
4.7 1,548
2010 Dram Editör
Yapımcı
Yapım Yöneticisi
4.2 338
2006 Dram Yapım Yöneticisi 5.2 884
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (1,706) The 100 (1,637) 13 Reasons Why (1,198) Yellowstone (1,150) Fear the Walking Dead (1,120) Preacher (1,070) Euphoria (1,061) La casa de papel (1,050) Legion (982) Elementary (919)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019