Giriş Kayıt
Seda Bakan

Seda Bakan (38)


Oyuncu

Seda Bakan, 10 Ekim 1985 Istanbul, Türkiye doğumlu oyuncu.

Behzat Ç.: Bir Ankara Polisiyesi (2010), Kardeş Payı (2014), Kara Bela (2015), Zaman Makinesi 1973 (2014) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 10 Ekim 1985
Doğum Yeri: Istanbul, Türkiye
Burcu: Terazi
7.5 (65 Oy)
  • Currently 149.6/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (37)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2022 Dram Oyuncu 6.3 2,620
2020 35 Komedi Oyuncu 5.9 1,105
2019 34 Komedi Oyuncu 4.4 2,082
2018 Talk-Show Oyuncu 3.2 272
2018 33 Komedi Oyuncu 7.0 39,232
2015 30 Macera Oyuncu 6.7 9,775
2014 29 Komedi Oyuncu 6.3 3,366
2014 Komedi Oyuncu 8.6 17,285
2013 28 Aksiyon Oyuncu 7.4 7,047
2013 Talk-Show Oyuncu 4.1 91
2011 26 Aksiyon Oyuncu 7.5 10,537
2011 Game-Show Oyuncu 4.4 3,182
2010 Suç Oyuncu 8.9 33,043
2009 Game-Show Oyuncu    
2009 24 Dram Oyuncu 6.3 755
2009 Dram Oyuncu 3.2 22
2008 Aksiyon Oyuncu 3.8 1,986
2008 Aksiyon Oyuncu 4.6 209
2007 Dram Oyuncu 3.3 28
1985 Dram Oyuncu    
- Dram Oyuncu    
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film