Giriş Kayıt
Jorge Lara

Jorge Lara


Senarist, Yapımcı

Jorge Lara, senarist, yapımcı.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Macera Senarist 5.6 382
2015 Komedi Senarist
Yapımcı
7.0 184
2015 Komedi Senarist 5.2 2,347
2014 Komedi Senarist 6.4 240
2013 Macera Senarist 5.5 773
2012 Senarist 6.0 327
2009 Komedi Çeşitli 4.8 1,700
2005 Senarist 6.9 1,689
2005 Senarist 6.4 1,665
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019