Giriş Kayıt
Maeve Jinkings

Maeve Jinkings


Oyuncu

Maeve Jinkings, oyuncu.

Aquarius (2016), Komşu Sesler (2012), Neon Boğa (2015), Bir Zamanlar Veronica (2012) gibi yapımlarla biliniyor.

10.0 (1 Oy)
  • Currently 200/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (11)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2023 Aksiyon Oyuncu 6.6 8
2023 Suç Oyuncu 6.4 27

Kömür
2022 Dram Oyuncu 7.4 255
2022 Dram Oyuncu 6.0 58
2018 Dram Oyuncu 8.4 139
2017 Dram Oyuncu 6.0 111
2017 Dram Oyuncu 7.4 28
2016 Dram Oyuncu 7.4 20,735

Neon Boğa
2015 Dram Oyuncu 6.8 3,462
2015 Komedi Oyuncu 6.8 287
2014 Müzikal Oyuncu 6.4 182

Bir Zamanlar Veronica
2012 Dram Oyuncu 6.1 715
2012 Dram Oyuncu 6.4 104

Komşu Sesler
2012 Dram Oyuncu 7.1 8,735
2007 Dram Oyuncu 6.6 457
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024