Giriş Kayıt
Kieron Hawkes

Kieron Hawkes


Yönetmen, Senarist, Editör

Kieron Hawkes, yönetmen, senarist, editör.

Ripper Street (2012), Fortitude (2015), Strike (2017), Cuffs (2015) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2021 Dram Yönetmen 4.5 2,558
2017 Suç Yönetmen 7.9 17,508
2015 Komedi Yönetmen 7.3 586
2015 Dram Yönetmen 7.3 22,083
2015 Suç Yönetmen 7.3 1,807
2013 Komedi Yönetmen 7.6 747
2012 Suç Yönetmen 8.1 21,533
2012 Gerilim Yönetmen
Senarist
5.5 1,676
2011 Dram Editör 5.3 303
Türkçe Altyazı © 2007 - 2023