Giriş Kayıt
Carlos García Miranda

Carlos García Miranda


Senarist, Oyuncu

Carlos García Miranda, senarist, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2023 Korku Senarist    
2021 Komedi Senarist 8.7 7
2021 Macera Senarist 5.3 253
2018 Komedi Oyuncu 5.5 1,208
2018 Senarist 5.7 243
2013 Komedi Senarist 6.3 105
2012 Komedi Senarist 8.2 13
2010 Senarist 6.5 908
2009 Komedi Senarist
Oyuncu
7.4 52
2007 Gizem Senarist 8.1 5,783
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film