Giriş Kayıt
James Smith

James Smith


Yapımcı, Yönetmen

James Smith, yapımcı, yönetmen.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 Belgesel Yapımcı 5.9 388
2013 Belgesel Yapımcı
7.6 19
2012 Belgesel Yapımcı 7.8 57
2012 Belgesel Yapımcı 7.2 29
2011 Belgesel Yapımcı
Yönetmen
8.1 75
2008 Belgesel Yapımcı 6.7 12
2005 Belgesel Yapımcı
Yönetmen
8.6 350
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (2,400) Mindhunter (2,393) The 100 (1,915) Legion (1,801) Preacher (1,673) La casa de papel (1,629) The Terror (1,324) Chernobyl (1,207) Big Little Lies (1,177) The Big Bang Theory (1,082)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019