Giriş Kayıt
Ryan Shovey

Ryan Shovey


Animasyon, Editör, Görsel Efekt

Ryan Shovey, animasyon, editör, kameraman.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Ölüm Savaşçısı
2017 Aksiyon Görsel Efekt
Çeşitli
5.9 937
2017 Dram Çeşitli 5.1 390
2016 Korku Çeşitli 4.4 855

Sihirbazlar Çetesi 2
2016 Aksiyon Animasyon 6.5 219,520

Para Tuzağı
2016 Suç Animasyon 6.5 87,535

Kaptan Amerika: Kahramanların Savaşı
2016 Aksiyon Animasyon 7.8 595,185
2016 Dram Editorial Department
Çeşitli
3.2 2,144
2015 Dram Editorial Department
Çeşitli
5.4 423

Karınca Adam
2015 Aksiyon Animasyon 7.3 511,118
2009 Dram Çeşitli 7.0 842
2008 Gerilim Sesler
Çeşitli
3.5 199
2007 Kısa Metraj Kameraman 5.7 395
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019