Giriş Kayıt
Cush Jumbo

Cush Jumbo (37)


Oyuncu

Cush Jumbo, 23 Eylül 1985 London, İngiltere, Birleşik Krallık doğumlu oyuncu.

The Good Fight (2017), Stay Close (2021), The Postcard Killings (2020), Deadwater Fell (2020) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 23 Eylül 1985
Doğum Yeri: London, İngiltere, Birleşik Krallık
Burcu: Terazi
Boyu: 1.7 m
9.7 (3 Oy)
  • Currently 193.4/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (7)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2021 Suç Oyuncu 6.9 32,530
2021 Suç Oyuncu 6.2 1,607
2020 35 Suç Oyuncu 5.7 12,084
2020 Suç Oyuncu 6.5 8,041
2017 Suç Oyuncu 8.3 29,302
2016 31 Suç Oyuncu 5.5 2,424
2015 30 Dram Oyuncu 5.7 1,068
2011 Suç Oyuncu 8.1 15,693

Skor Sıfır
2011 26 Komedi Oyuncu 6.7 83,856
2010 Dram Oyuncu 7.5 4,412
2009 Suç Oyuncu 8.4 77,313
2008 Dram Oyuncu 6.0 74
2006 Aksiyon Oyuncu 7.7 41,680
2001 Talk-Show Oyuncu 3.2 219
1994 News Oyuncu 3.2 907
1981 News Oyuncu 3.5 2,551
Türkçe Altyazı © 2007 - 2023