Giriş Kayıt
Samantha Boscarino

Samantha Boscarino (29)


Oyuncu

Samantha Joann Boscarino, 26 Aralık 1994 Ventura County, California, ABD doğumlu oyuncu.

Güzel Kızlar Kulübü (2008), How to Rock (2012), Zoe Gone (2014), (2010) İyi Şanslar Charlie (2010) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Samantha Joann Boscarino
Doğum Tarihi: 26 Aralık 1994
Doğum Yeri: Ventura County, California, ABD
Diğer Bir İsmi: Sam Boscarino | Sam Bosco
Takma İsmi: Sam Bosco
Burcu: Oğlak
Boyu: 1.65 m
10.0 (1 Oy)
  • Currently 200/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2022 28 Komedi Oyuncu 9.3 51
2019 Dram Oyuncu 8.1 70,900
2019 25 Dram Oyuncu 6.9 243
2016 22 Gerilim Oyuncu 5.3 477
2014 20 Suç Oyuncu 5.0 550
2012 Komedi Oyuncu 5.3 1,634

İyi Şanslar Charlie
2010 Komedi Oyuncu 7.1 24,749
2009 15 Dram Oyuncu 6.9 4,216

Güzel Kızlar Kulübü
2008 14 Komedi Oyuncu 5.1 6,216
2008 Komedi Oyuncu 5.9 3,479
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film