Giriş Kayıt
Ai Weiwei

Ai Weiwei (65)


Oyuncu, Yapımcı, Yönetmen, Kameraman

Ai Weiwei, 28 Ağustos 1957 Beijing, Çin doğumlu oyuncu, yapımcı, yönetmen, kameraman.

Ai Weiwei: Asla Pişman Olma (2012) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 28 Ağustos 1957
Doğum Yeri: Beijing, Çin
Burcu: Başak
Web Sitesi:
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2020 63 Belgesel Yönetmen
Yapımcı
6.6 74
2019 62 Belgesel Yönetmen
Yapımcı
7.2 38
2019 62 Belgesel Yapımcı 6.6 37

Neden Yaratıcıyız?
2018 61 Belgesel Oyuncu 6.8 635

İnsan Seli
2017 60 Belgesel Yönetmen
Yapımcı
Oyuncu
7.1 2,675
2014 57 Belgesel Oyuncu 6.9 204
2014 57 Belgesel Oyuncu 6.8 126
2013 56 Belgesel Oyuncu
Kameraman
6.5 332

Ai Weiwei: Asla Pişman Olma
2012 55 Belgesel Kameraman
Oyuncu
7.5 4,429
2012 55 Dram 7.9 225
2008 Talk-Show Oyuncu 4.2 191
1991 News Oyuncu 6.9 312
Türkçe Altyazı © 2007 - 2023