Giriş Kayıt
Sabina Friedland

Sabina Friedland (36)


Yapım Yöneticisi, Yapımcı

Sabina Friedland, 20 Mart 1983 Berlin, Almanya doğumlu yapım yöneticisi, yapımcı.

Lagerfeuer (2013), Virus Undead (2008), Uzayda Dehşet (2009), Zeiten ändern Dich (2010) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 20 Mart 1983
Doğum Yeri: Berlin, Almanya
Burcu: Balık
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 35 Aksiyon Yapım Yöneticisi 5.3 46,383
2017 34 Aksiyon Çeşitli 5.4 7,409
2016 33 Dram Yapımcı 5.7 221
2015 32 Aksiyon Çeşitli 5.3 54,293

Casuslar Köprüsü
2015 32 Dram Çeşitli 7.6 265,356

Hitman: Ajan 47
2015 32 Aksiyon Çeşitli 5.7 81,076
2015 32 Dram Yapım Yöneticisi 6.1 320

Hazine Avcıları
2014 31 Dram Çeşitli 6.1 118,290
2013 30 Dram Çeşitli 6.5 831
2013 Dram Çeşitli 7.6 41

Haftasonu
2012 29 Dram Çeşitli 5.8 226

Üç Silahşörler
2011 28 Aksiyon Çeşitli 5.7 98,887

Anonim
2011 28 Dram Çeşitli 6.9 38,080
2010 27 Biyografi Çeşitli 2.9 4,889

Uzayda Dehşet
2009 26 Aksiyon Çeşitli 6.7 137,478

Bir Terör Filmi
2008 25 Aksiyon Çeşitli 7.4 33,728
2008 25 Korku Yapım Yöneticisi
Çeşitli
3.6 709

Ölümcül Deney 3: İnsanlığın Sonu
2007 24 Aksiyon Çeşitli 6.3 174,322
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019