Giriş Kayıt
Lee Hanee

Lee Hanee (41)


Oyuncu

Lee Hanee, 02 Mart 1983 Seoul, Güney Kore doğumlu oyuncu.

Geukhanjikeob (2019), Yeon-ga-si (2012), Yeolhyeolsaje (2019), Pasta (2010) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 02 Mart 1983
Doğum Yeri: Seoul, Güney Kore
Diğer Bir İsmi: Honey Lee
Burcu: Balık
Boyu: 1.73 m
10.0 (1 Oy)
  • Currently 200/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2024 41 Aksiyon Oyuncu 6.8 364
2023 40 Komedi Oyuncu    
2023 40 Gerilim Oyuncu    
2023 40 Aksiyon Oyuncu 6.3 155
2022 39 Aksiyon Oyuncu 6.8 453
2021 Komedi Oyuncu 8.8 10
2019 36 Suç Oyuncu 6.5 25
2019 Aksiyon Oyuncu 8.2 1,736
2019 36 Aksiyon Oyuncu 7.1 13,242
2017 34 Aksiyon Oyuncu 6.8 6,766
2017 Dram Oyuncu 8.0 470
2016 Komedi Oyuncu 7.3 679
2016 33 Oyuncu 6.7 275
2015 Fantastik Oyuncu 7.3 283
2014 Komedi Oyuncu 7.3 298

Gizli Kart
2014 31 Suç Oyuncu 6.8 2,656

Shark
2013 Dram Oyuncu 7.5 278
2013 30 Belgesel Oyuncu 5.9 92
2012 29 Dram Oyuncu 6.3 3,299

Kral Benim
2012 29 Komedi Oyuncu 5.8 296
2011 28 Dram Oyuncu    
2010 Komedi Oyuncu 7.5 1,188
2009 Dram Oyuncu 7.2 79
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film