Giriş Kayıt
Grégoire Ludig

Grégoire Ludig


Oyuncu, Senarist

Grégoire Ludig, oyuncu, senarist.

Karakol (2018), La folle histoire de Max et Léon (2016), Bakıcının Böylesi (2014), Yeni Yıl Tehlikede (2017) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2022 Komedi Oyuncu 6.4 41
2022 Komedi Oyuncu 6.0 71
2022 Bilim-Kurgu Oyuncu 5.6 132
2022 Komedi Senarist
Oyuncu
6.6 375
2020 Komedi Oyuncu 6.5 35
2020 Komedi Oyuncu 7.4 8
2019 Komedi Oyuncu 4.3 124

Karakol
2018 Komedi Oyuncu 6.7 4,597

Yeni Yıl Tehlikede
2017 Komedi Oyuncu 6.3 2,735
2017 Komedi Oyuncu 5.4 593
2016 Oyuncu 6.5 250
2016 Komedi Senarist
Oyuncu
6.1 2,353
2016 News Oyuncu 6.3 125
2015 Komedi Oyuncu 6.9 662
2015 Komedi Oyuncu 5.4 444
2015 Komedi Oyuncu 6.4 6,552

Aşk, Tutku, Dedikodu
2014 Komedi Oyuncu 5.4 794

Bakıcının Böylesi
2014 Komedi Oyuncu 6.7 10,968
2014 Komedi Oyuncu 4.2 369

9 Ay Hapis
2013 Komedi Oyuncu 6.4 5,110
2012 Oyuncu 5.3 983
2012 Kısa Metraj Oyuncu 7.3 28
2011 Komedi Oyuncu 5.5 473

İsimsiz Romantik
2010 Komedi Oyuncu 6.8 11,633
2009 Komedi Oyuncu 6.2 398
1994 Talk-Show Oyuncu 4.8 81
Türkçe Altyazı © 2007 - 2023