Giriş Kayıt
Asli Enver

Asli Enver (40)


Oyuncu

Asli Enver, 10 Mayıs 1984 İngiltere, Birleşik Krallık doğumlu oyuncu.

2012 yılının Temmuz ayında Birkan Sokullu ile evlendi. 3 yılın ardından 2015 yılının Ağustos ayında boşandılar.

Suskunlar (2012), Mutlu Ol Yeter (2015), Tamam mıyız? (2013), Kardeşim Benim (2016) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 10 Mayıs 1984
Doğum Yeri: İngiltere, Birleşik Krallık
Burcu: Boğa
7.8 (29 Oy)
  • Currently 156.6/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (51)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2023 Dram Oyuncu    
2022 38 Komedi Oyuncu 5.7 3,854
2020 Dram Oyuncu 7.2 723
2017 33 Dram Oyuncu 6.0 2,455
2017 Romantik Oyuncu 7.0 2,852
2016 Dram Oyuncu 7.2 910
2016 32 Oyuncu 5.8 5,100
2015 Komedi Oyuncu 8.3 5,674
2014 Dram Oyuncu 5.7 147
2013 29 Komedi Oyuncu 6.0 277
2013 29 Dram Oyuncu 7.0 5,595
2013 Aksiyon Oyuncu 7.8 823
2012 Aksiyon Oyuncu 8.3 6,304
2011 Game-Show Oyuncu 4.3 3,210
2007 Komedi Oyuncu 5.6 2,496
2003 Komedi Oyuncu 6.5 4,010
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film