Giriş Kayıt
Mario Corry

Mario Corry


Oyuncu

Mario Corry, oyuncu.

Boyu: 1.78 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2019 Biyografi Oyuncu    
2019 Komedi Oyuncu 7.7 1,667

Bekar Yaşam Kılavuzu
2016 Komedi Oyuncu 6.1 75,179

Casuslar Köprüsü
2015 Dram Oyuncu 7.6 265,734
2014 Komedi Oyuncu 5.3 31,624

Kirli Para
2014 Suç Oyuncu 7.1 133,619

İnanılmaz Örümcek Adam 2
2014 Aksiyon Oyuncu 6.6 392,965

Kan Bağları
2013 Suç Oyuncu 6.5 17,928

Para Avcısı
2013 Biyografi Oyuncu 8.2 1,051,537
2013 Aksiyon Oyuncu 6.9 339
2012 Dram Oyuncu 6.8 163
2006 Kısa Metraj Oyuncu 7.6 1,134
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (1,933) The 100 (1,722) Fear the Walking Dead (1,392) Euphoria (1,362) La casa de papel (1,186) The Big Bang Theory (1,106) Chernobyl (1,096) 13 Reasons Why (1,056) Yellowstone (1,054) Legion (1,020)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019