Giriş Kayıt
Stella Gallazzi

Stella Gallazzi


Oyuncu

Stella Gallazzi, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Dram Oyuncu 5.7 61
2012 Dram Oyuncu 6.1 397
2010 Macera Oyuncu 7.8 106
2010 Biyografi Oyuncu 6.3 151
2009 Komedi Oyuncu 6.1 151

Kan Çıkacak
2008 Dram Oyuncu 6.5 164
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (1,788) The 100 (1,695) Yellowstone (1,232) 13 Reasons Why (1,232) Fear the Walking Dead (1,141) Preacher (1,132) La casa de papel (1,107) Euphoria (1,096) Legion (1,021) Mindhunter (943)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019