Giriş Kayıt
Madhur Mittal

Madhur Mittal


Oyuncu

Madhur Mittal, oyuncu.

Yetenek Avcısı (2014), (2012) Hazine Adası 1 (2012), (2001) One 2 Ka 4 (2001), (2011) Kidnap and Ransom (2011) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Gerilim Oyuncu 4.5 307

Yetenek Avcısı
2014 Biyografi Oyuncu 7.0 41,238

Hazine Adası 1
2012 Macera Oyuncu 6.3 5,614
2011 Suç Oyuncu 7.1 579

Milyoner
2008 Dram Oyuncu 8.0 751,710
2001 Aksiyon Oyuncu 5.5 4,445
Dizi Altyazıları
Legion (2,693) Mindhunter (2,689) Game of Thrones (2,421) The 100 (2,199) La casa de papel (1,641) Big Little Lies (1,303) Chernobyl (1,219) Preacher (1,181) The Big Bang Theory (1,095) Suits (1,016)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019