Giriş Kayıt
Ai-chen Tan

Ai-chen Tan (65)


Oyuncu

Ai-chen Tan, 22 Şubat 1954 doğumlu oyuncu.

Ming zhong zhu ding wo ai ni (2008) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 22 Şubat 1954
Burcu: Balık
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2019 Dram Oyuncu 9.3 1,258
2016 Dram Oyuncu 3.5 16
2015 Dram Oyuncu 7.4 5
2014 Dram Oyuncu 1.7 6
2013 Romantik Oyuncu 8.0 91
2011 Dram Oyuncu 6.5 60
2009 Oyuncu    
2008 Komedi Oyuncu 7.4 286
2008 Komedi Oyuncu 5.8 35
2006 Komedi Oyuncu 5.8 6
1986 32 Oyuncu 6.5 140
Dizi Altyazıları
Legion (2,693) Mindhunter (2,689) Game of Thrones (2,421) The 100 (2,199) La casa de papel (1,641) Big Little Lies (1,303) Chernobyl (1,219) Preacher (1,181) The Big Bang Theory (1,095) Suits (1,016)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019