Giriş Kayıt
Aaron Helbing

Aaron Helbing


Senarist, Yapımcı

Aaron Helbing, senarist, yapımcı.

Spartaküs: Kan ve Kum (2010), Halo 4: Şafağa Kadar Hücum (2012), Mortal Kombat (2011), Spartacus: Arenanın Tanrıları (2011) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2014 Aksiyon Yapımcı
Senarist
7.8 280,474
2014 Macera Yapımcı 8.2 83,288
2012 Suç Yapımcı 6.5 4,075

Halo 4: Şafağa Kadar Hücum
2012 Aksiyon Senarist 6.9 22,692

Spartacus: Arenanın Tanrıları
2011 Aksiyon Çeşitli
Senarist
8.5 116,761
2011 Aksiyon Senarist 7.5 7,800

Spartaküs: Kan ve Kum
2010 Aksiyon Yapımcı
Senarist
Çeşitli
8.5 207,668
2006 Suç Çeşitli 7.7 6,555
2003 Dram Çeşitli 8.4 40,626
2001 Macera Çeşitli 7.4 109,773
- Aksiyon Senarist    
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (2,372) The 100 (1,729) La casa de papel (1,498) Mindhunter (1,313) Legion (1,298) Preacher (1,194) Chernobyl (1,160) The Big Bang Theory (1,104) Yellowstone (1,101) Euphoria (1,082)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019