Giriş Kayıt
Julian Vincent Costanzo

Julian Vincent Costanzo (41)


Yapımcı, Yönetmen Asistanı

Julian Vincent Costanzo, 14 Temmuz 1983 Perth, Western Avustralya, Avustralya doğumlu yapımcı, yönetmen asistanı.

Coping (2013) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 14 Temmuz 1983
Doğum Yeri: Perth, Western Avustralya, Avustralya
Diğer Bir İsmi: Julian Costanzo
Burcu: Yengeç
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2022 39 Korku Yapımcı 4.1 4,814
2015 32 Korku Yapımcı 4.0 508

Vahşet Geçidi
2014 31 Korku Yapımcı 4.1 4,336
2014 Dram Yönetmen Asistanı 7.2 530
2014 31 Komedi Yapımcı 6.4 212
2010 27 Kısa Metraj Çeşitli 7.2 231
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film