Giriş Kayıt
Narbeh Nazarian

Narbeh Nazarian


Yönetmen Asistanı, Sanat Bölümü

Narbeh Nazarian, yönetmen asistanı, sanat bölümü.

Büyük Hayal (2009), The Revenant (2009), Bent (2012), (2011) Aşkın Yolu (2011) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Cloverfield Paradoksu
2018 Korku Yönetmen Asistanı 5.5 84,705
2017 Aksiyon Yönetmen Asistanı 6.0 2,964
2016 Biyografi Yönetmen Asistanı 7.4 206,533
2015 Komedi Yönetmen Asistanı 4.8 39,376
2015 Suç Yönetmen Asistanı 6.5 2,755
2015 Macera Yönetmen Asistanı 7.1 2,057
2015 Dram Çeşitli 5.6 22,474
2014 Komedi Çeşitli 7.6 2,322

Thor: Karanlık Dünya
2013 Aksiyon Çeşitli 6.9 548,618
2013 Komedi Yönetmen Asistanı 6.2 4,528
2012 Komedi Çeşitli 6.9 2,447
2012 Komedi Çeşitli 6.5 1,359

Aşkın Yolu
2011 Komedi Çeşitli 6.8 6,956
2011 Komedi Çeşitli 7.6 26,288

Amerikan Korku Hikayesi
2011 Dram Yönetmen Asistanı 8.1 251,673

Kutsal Savaşçı
2011 Aksiyon Çeşitli 5.7 109,010
2011 Komedi Çeşitli 3.7 454
2011 Komedi Çeşitli 4.1 1,065
2011 Komedi Çeşitli 7.7 32,650
2010 Suç Yönetmen Asistanı 7.6 27,758
2010 Komedi Çeşitli 5.9 3,854
2010 Aksiyon Çeşitli 5.3 1,768

Kara Büyü
2009 Korku Çeşitli 6.6 178,092

Büyük Hayal
2009 Dram Çeşitli 5.7 725
2009 Komedi Çeşitli 6.3 10,277
2008 Dram Sanat Bölümü 6.9 3,107
2003 Komedi Çeşitli 8.8 258,621
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019