Giriş Kayıt
Carmelo Travia

Carmelo Travia


Müzisyen, Müzisyen

Carmelo Travia, müzisyen, müzisyen.

İstanbul Kırmızısı (2017), Sezar Ölmeli (2012), Boris (2007), Boris - Il film (2011) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2020 Komedi Müzik 6.1 1,221
2019 Komedi Müzik 5.8 129
2018 Komedi Müzik 4.5 887
2018 Dram Müzik 7.8 268
2017 Komedi Müzik 4.7 173
2017 Dram Müzik 5.8 10,270

Hesaplaşma
2017 Savaş Müzik 6.1 997
2016 Komedi Müzik 5.5 361
2015 Dram Müzik 6.4 44
2015 Belgesel Müzik 6.6 16
2015 Komedi Müzik 5.4 799
2015 Komedi Müzik 5.8 1,008
2014 Komedi Müzik
Müzik
5.6 1,290
2014 Komedi Müzik 5.5 535
2013 Komedi Müzik 5.8 900
2012 Komedi Müzik 4.9 958
2012 Komedi Müzik 6.2 2,017

Sezar Ölmeli
2012 Dram Müzik 7.3 6,839
2011 Komedi Müzik 5.4 838
2011 Komedi Müzik 6.9 3,186

Beni Yargılama
2011 Komedi Müzik 6.1 3,437
2010 Komedi Müzik 5.4 130
2010 Komedi Müzik 5.6 361
2009 Komedi Müzik 6.1 481
2009 Müzik 6.7 59
2009 Komedi Müzik 6.2 1,058
2007 Komedi Müzik 8.6 4,510
- Dram Müzik    
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film