Giriş Kayıt
Darren Dean

Darren Dean (53)


Yapımcı, Oyuncu, Senarist

Darren Dean, 02 Şubat 1966 Paterson, New Jersey, ABD doğumlu yapımcı, oyuncu, senarist.

Tangerine (2015) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 02 Şubat 1966
Doğum Yeri: Paterson, New Jersey, ABD
Burcu: Kova
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 51 Dram Yapımcı 7.6 74,159
2016 50 Kısa Metraj Yapımcı 6.8 149
2015 49 Komedi Yapımcı
Oyuncu
7.1 23,470
2012 46 Komedi Oyuncu 7.5 54
2011 45 Dram Yapımcı 6.7 426
2008 42 Aksiyon Çeşitli 5.3 320
2008 42 Dram Senarist
Yapımcı
6.9 386
2004 38 Dram 7.0 448
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (2,799) The 100 (1,918) Mindhunter (1,914) La casa de papel (1,787) Preacher (1,590) Legion (1,588) The Terror (1,498) Chernobyl (1,315) Big Little Lies (1,273) The Big Bang Theory (1,236)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019