Giriş Kayıt
Charissa Thompson

Charissa Thompson (50)


Oyuncu

Charissa Thompson, 25 Temmuz 1973 Wilmington, North Carolina, ABD doğumlu oyuncu.

Extra (1994) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 25 Temmuz 1973
Doğum Yeri: Wilmington, North Carolina, ABD
Burcu: Aslan
Boyu: 1.68 m
10.0 (1 Oy)
  • Currently 200/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Görselleri (11)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Game-Show Oyuncu 7.2 2,753
2012 Dram Oyuncu 7.7 27,439
2010 Talk-Show Oyuncu 3.2 2,368
1994 News Oyuncu 3.2 956
1988 Talk-Show Oyuncu 4.6 2,305
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024