Giriş Kayıt
Gemma Arterton

Gemma Arterton


Oyuncu, Yapımcı

Gemma Arterton, oyuncu, yapımcı.

2019 yılının Eylül ayında Rory Keenan ile evlendi.

Pers Prensi: Zamanın Kumları (2010), Hansel ve Gretel: Cadı Avcıları (2013), Tüm Sırların Sahibi Kız (2016), The Voices (2014) gibi yapımlarla biliniyor.

9.4 (115 Oy)
  • Currently 188.8/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (128)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2023 Komedi Oyuncu 6.2 119

Muhteşem Kedi Maurice
2022 Animasyon Oyuncu 6.2 3,600
2022 Dram Oyuncu 6.4 12,121

The King's Man: Başlangıç
2021 Aksiyon Oyuncu 6.3 172,974
2021 Belgesel Oyuncu 8.2 69
2020 Dram Oyuncu 5.9 3,090
2020 Dram Oyuncu
Yapımcı
7.0 9,228

Kızım Zoe
2019 Dram Oyuncu 6.0 1,378

Süper Köpek ve Turbo Kedi
2019 Animasyon Oyuncu 5.1 2,618
2019 Aksiyon Oyuncu 6.0 168,322
2018 Biyografi Oyuncu
Yapımcı
5.9 4,831
2018 Animasyon Oyuncu 7.2 6,964
2017 Dram Oyuncu 5.9 2,444

Aşk Notları
2016 Dram Oyuncu 6.3 1,532

Aşkın Çekimi
2016 Komedi Oyuncu 6.8 21,266

Dört Kadın Bir Hayat
2016 Dram Oyuncu 6.0 1,337
2016 Dram Oyuncu 5.8 4,476

Tüm Sırların Sahibi Kız
2016 Dram Oyuncu 6.6 64,320

Aşkın Dili
2014 Komedi Oyuncu 6.4 6,863
2014 Komedi Oyuncu 6.3 62,494
2014 Komedi Oyuncu 8.5 19,587

Büyük Kumar
2013 Suç Oyuncu 5.6 65,657

Hansel ve Gretel: Cadı Avcıları
2013 Aksiyon Oyuncu 6.1 216,548

Yarım Kalan Şarkı
2012 Komedi Oyuncu 6.9 7,973

Bir Vampir Hikayesi
2012 Dram Oyuncu 6.5 45,898

Sammy'nin Maceraları
2010 Animasyon Oyuncu 6.0 8,103
2010 Komedi Oyuncu 7.6 72

Pers Prensi: Zamanın Kumları
2010 Aksiyon Oyuncu 6.6 303,575
2010 Komedi Oyuncu 6.2 22,638

Titanların Savaşı
2010 Aksiyon Oyuncu 5.8 292,535

Kayıp Hazine
2009 Macera Oyuncu 5.3 8,860

Alice Creed Kayboldu
2009 Suç Oyuncu 6.7 27,579

Rock'n Roll Teknesi
2009 Komedi Oyuncu 7.3 115,997
2009 Kısa Metraj Oyuncu 5.1 134

Bond 22
2008 Aksiyon Oyuncu 6.5 470,309
2008 Belgesel Oyuncu 6.5 68
2008 Aksiyon Oyuncu 7.2 264,733
2008 Dram Oyuncu 7.4 11,427
2008 Komedi Oyuncu 6.1 2,460
2008 Dram Oyuncu 7.6 6,618
2007 Komedi Oyuncu 5.8 23,608
2007 Dram Oyuncu 6.7 2,069
2007 Komedi Oyuncu 8.4 13,159
2005 Talk-Show Oyuncu 5.0 442
1991 News Oyuncu 7.0 335
1981 News Oyuncu 3.6 2,759
- Animasyon Oyuncu    
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024