Giriş Kayıt
Joe Hill

Joe Hill


Kameraman

Joe Hill, kameraman.

Head Case (2007), Üç Kişilik Masa (2009), (2008) Karanlıkta Tek Başına 2 (2008), (2008) The Human Contract (2008) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2013 Komedi Kameraman 5.0 108

Çıplak Gözlü Kız
2012 Aksiyon Kameraman 4.8 1,942
2010 Komedi Kameraman 6.8 6,955

Üç Kişilik Masa
2009 Komedi Kameraman 5.5 2,939
2009 Dram Kameraman 6.7 49,097
2009 Komedi Kameraman 7.9 20,522
2008 Dram Kameraman 5.1 1,860

Karanlıkta Tek Başına 2
2008 Fantastik Kameraman 3.2 4,748
2007 Komedi Kameraman 7.5 603

Nip/Tuck 1
2003 Dram Kameraman 7.7 50,771
Dizi Altyazıları
Mindhunter (3,344) Game of Thrones (2,690) The 100 (2,322) Legion (2,266) La casa de papel (1,825) Preacher (1,627) Big Little Lies (1,425) Chernobyl (1,342) The Terror (1,289) The Big Bang Theory (1,164)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019