Giriş Kayıt
Paola Mammini

Paola Mammini


Senarist

Paola Mammini, senarist.

Mükemmel Yabancılar (2016), Le jeu (2018), Perfectos desconocidos (2017), Cebimdeki Yabanci (2018) gibi yapımlarla biliniyor.

1.0 (1 Oy)
  • Currently 20/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2022 Komedi Senarist 5.0 5
2022 Komedi Senarist 7.0 36
2021 Komedi Senarist 7.9 1,153
2019 Komedi Senarist 7.2 91
2018 Komedi Senarist 6.8 15,790
2018 Komedi Senarist 6.8 8,819
2017 Komedi Senarist 6.9 14,499

Mükemmel Yabancılar
2016 Komedi Senarist 7.7 66,711
2006 Komedi Senarist 5.2 621
2000 Senarist 6.8 91
Türkçe Altyazı © 2007 - 2023