Giriş Kayıt
Josh Ivan Morales

Josh Ivan Morales


Oyuncu

Mario Eduria, oyuncu.

Gerçek İsmi: Mario Eduria
Diğer Bir İsmi: Maico Eduria | Mark Eduria
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2011 Dram Oyuncu 7.5 59
2010 Aksiyon Oyuncu 7.4 22
2008 Suç Oyuncu 6.6 327
2007 Aksiyon Oyuncu 3.3 159
2007 Dram Oyuncu    
2007 Dram Oyuncu    
1991 Dram Oyuncu 8.5 59
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (2,187) The 100 (1,556) La casa de papel (1,391) Mindhunter (1,265) Legion (1,209) Preacher (1,169) Chernobyl (1,089) Yellowstone (1,063) Big Little Lies (992) The Big Bang Theory (953)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019